CEREMONIA DE ACORDARE A GRADELOR DE OFITER ABSOLVENTILOR PROMOTIEI 2016 AI ACADEMIEI FORTELOR TERESTRE 11 fotografii


Ziua de 28 iulie 2016, pentru absolventii Academiei Fortelor Terestre, promotia "Andrei Muresanu - 200" a insemnat incheierea unui frumos capitol, acela al studentiei, si deschiderea unuia nou, cel al frumoasei, dificilei si provocatoarei cariere a armelor.
Ceremonia militara de acordare a gradelor s-a desfasurat in Piata Mare a Sibiului, in prezenta sefului Statului Major General, domnul gl. Nicolae Ciuca, a sefului Statului Major al Fortelor Terestre, domnul gl. mr. Dumitru Scarlat, a oficialitatilor publice locale si centrale, a cadrelor didactice si instructorilor din academie, si a unui numar foarte mare de parinti si rude ale absolventilor.
In semn de pretuire a efortului depus si a rezultatelor obtinute in activitate, celor 15 absolventi clasati pe locul I pe specializari universitare, arme si specialitati militare, li s-au inmanat distinctii si diplome.
Sefa promotiei 2016 a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", domnisoara slt. Ana-Maria Adriana Ghiunea, cea care s-a clasat cu media 9,80 prima la specializarea universitara Managementul Organizatiei, arma infanterie, specialitatea militara Infanterie, a primit din partea sefului Statului Major General, Emblema de merit "Stiinta militara" clasa a II - a si Stiletul gravat.
Domnisoara subinspector de penitenciare Sorina Petcu, absolventa clasata cu media 9,26 prima la specializarea universitara Managementul economico-financiar, specialitatea Intendenta a fost premiata de catre directorului Directiei Management Resurse Umane din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, domnul comisar sef de penitenciare Gheorghe Iftinca, cu Moneda aniversara a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si Diploma de merit.
Le uram FELICITARI absolventilor si traditionalul LA MAI MARE!
SEMPER UNA!
Album foto
Foto: A&M Photo

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.