O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR
LA MULTI ANI!
Dupa-atata frig si ceata
Iar s-arata soarele
De-acum nu ne mai ingheata
Nasul si picioarele.

Pe trotuar, alaturi salta
Doua fete vesele…
Zau ca-mi vine sa-mi las balta
Toate interesele!

                              "Primavara"
                              George Toparceanu

       1 Martie, vestitorul primaverii, are darul de a aduce in sufletele tuturor bucuria renasterii naturii, a frumusetii inviorate si a inimii insufletite. Fara-ndoiala ca reprezentantele sexului frumos sunt cele care tresalta mai intens la tot ce e frumos, se contopesc cu minunea primaverii si nu intamplator sunt sarbatorite la 1 Martie.
      Doamnele si domnisoarele din Academia Fortelor Terestre s-au bucurat din plin de aceasta zi mirifica, avand parte de un "tratament special" din partea colegilor impreuna cu care formeaza familia universitara militara sibiana. Dorind a le face cat mai fericita aceasta zi de sarbatoare acestia au oferit cate o floare, insotita de o felicitare si asezonate cu un spectacol artistic special conceput si pus in scena pentru a le bucura pe cele ce ne fac viata mai senina. Latura artistica a tuturor celor care au contribuit la realizarea spectacolului a pornit din sufletele protagonistilor, "efectele" produse fiind lesne de apreciat, gratie aplauzelor cu care au fost rasplatiti pentru prestatia de calitate.
      Tuturor doamnelor si domnisoarelor le dorim sa aiba parte de o primavara insorita, liniste sufleteasca si nenumarate satisfactii si impliniri alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI!
Home