Retragere cu torte organizata cu ocazia aniversarii Zilei Nationale a Romaniei


      Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita in municipiul Sibiu prin organizarea unor manifestari si activitati aniversare, realizate gratie cooperarii administratiei publice locale si centrale cu structurile garnizoanei Sibiu.
      Toate activitatile proiectate s-au bucurat de aprecierea cetatenilor sibieni, mare parte dintre acestia alegand sa fie alaturi de militarii garnizoanei, indiferent de locul si momentul zilei in care acestia au desfasurat activitati. Ultima manifestare a zilei de sarbatoare s-a consumat in cursul serii de 1 decembrie, atunci cand, studenti ai Academiei Fortelor Terestre, militari din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Muzica Militara garnizoanei, au executat RETRAGEREA CU TORTE.
      Militarii care au facut parte din detasamentul de onoare au fost intampinati cu aplauze si urale de catre locuitorii orasului Sibiu, in toate zonele ce au fost atinse de coloana militara. Porniti de la Cercul Militar, au parcurs traseul, Monumentul Eroilor amplasat in fata Casei de Cultura a municipiului Sibiu, strada Scoala de Inot, Sala Sporturilor Transilvania, bulevardul Mihai Viteazu, strada Nicolae Iorga, bulevardul Vasile Milea, strada Revolutiei.
      Extrem de emotionant a fost momentul in care, odata intorsi la academie, desi erau trecuti de poarta institutiei, studentii militari au fost „condusi” cu aplauze pana la spatiile in care acestia habiteaza, semn ca toti cei prezenti au apreciat momentul si au trait alaturi de noi fiecare clipa.
      Sincerele multumiri si aprecierea adresate cetatenilor municipiului Sibiu si, inca odata, din suflet, LA MULTI ANI ROMANIA!

Home