Cadeti ai Academiei Militare de la West Point in vizita la Academia Fortelor Terestre       La initiativa reprezentantilor academiei militare americane si cu sprijinul atasatului apararii in Romania, domnul locotenent colonel David O. SUTTON, in intervalul 09 17.03.2013, doi cadeti din cadrul Academiei Fortelor Terestre WEST POINT / Statele Unite ale Americii, desfasoara o vizita de informare si documentare .
      Pe timpul sederii in urbea sibiana, cadetii Richard Murphy Nehring si Nicholas Mingtan Qiu vor avea oportunitatea de a cunoaste mai bine modul de organizare si functionare a institutiei etalon a invatamantului superior din Fortele Terestre si vor participa, impreuna cu studentii romani, la cursuri cu predare in limba engleza, activitati sportive si extra curriculare, avand, totodata, posibilitatea de a vizita minunatul oras de pe malurile Cibinului.
      O excelenta ocazie de a cunoaste o cultura noua, de a impartasi ganduri, idei, experiente si practici specifice cu studentii romani, o deschidere spre multiculturalitate si interoperabilitate.
      La randul lor, doi studenti militari sibieni vor desfasura o vizita in academia militara de la West Point, scopul demersului axandu-se pe aceleasi coordonate cu cele ale participantilor americani aflati in Sibiu.
      Multumiri adresate partii americane pentru initiativa, alaturi de speranta ca astfel de activitati vor fi tot mai dese si cu rezultate benefice pentru ambele parti.
Home