Convocarea ofiterilor de informare si relatii publice din unitatile subordonate Statului Major al Fortelor Terestre       Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" gazduieste in intervalul 19-21.03.2013, convocarea de specialitate a ofiterilor de relatii publice din unitatile din compunerea Statului Major al Fortelor Terestre, activitate proiectata spre a facilita uniformizarea aspectelor esentiale prevazute de strategia de comunicare a Ministerului Apararii Nationale.
      In deschiderea activitatii, loctiitorul comandantului Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", domnul col. prof.univ.dr. Robert STANCIULESCU, a adresat un calduros bun venit participantilor, evidentiind rolul important pe care ofiterii de relatii publice il au in reliefarea activitatii sistemului militar in societatea romaneasca.
      Gazdele au prezentat urbea de pe malurile Cibinului si institutia etalon a invatamantului militar superior, oferind, totodata, oportunitatea vizitarii institutiei, a bazei materiale si a logisticii didactice.
      Problematica prezentarilor din prima zi a convocarii a fost dintr-o paleta foarte larga, vizand legislatia, caile de realizare a obiectivelor propuse, modalitati de depasire a disfunctionalitatilor constatate in activitatea cotidiana, studii de caz si probleme diverse rezultate in diferite domenii la toate nivelurile.
      Importanta celor desfasurate s-a resimtit din interesul manifestat de participanti pentru buna intelegere si aplicare a precizarilor si legislatiei in domeniu, rezultatul constituindu-se in concluzii utile, coerente si constructive.
Home