DARURI PENTRU COPIII DE LA CENTRUL DE PLASAMENT ORLAT
      Studentii Academiei Fortelor Terestre si-au propus si au reusit, si in acest an, sa aduca un zambet pe chipul copiilor aflati in plasament la centrul de la Orlat. Asociatia Corpul Cadetilor, impreuna cu preotul garnizoanei si cadrele militare din Academia Fortelor Terestre, au contribuit cu ce au crezut de cuviinta pentru a oferi cadouri sufletelor care au atata nevoie de alinare, mai ales acum, la ceas de sarbatoare crestineasca.
      Studentii militari sibieni nu sunt la prima actiune de acest fel, gestul savarsit de ei fiind deja traditie. Fiecare dintre cei 20 de participanti a intrat in febra pregatirilor inca din data de 12 decembrie, atunci cand au pornit la cumparaturi, spre fericirea copiilor carora le erau destinate. Pe langa pungile pe care le-au pregatit, au fost facute donatii de haine, jucarii si bani, toate acestea cu sprijinul intregii comunitati academice militare.
      Un gest de suflet menit a reda speranta, o raza de soare binevenita in sufletele celor care nu au parte de caldura familiei si sunt, uneori, privati de micile bucurii ale vietii.

Home