Festivalul de umor cazon "PODUL MINCIUNILOR" si-a desemnat castigatorii editiei cu numarul XXIII
       Simtul umorului manifestat in cadru organizat, sub cupola festivalului "PODUL MINCIUNILOR", manifestare binecunoscuta si cu traditie in sistemul militar, a incantat audienta in intervalul 21 23 mai cand, Cercul Militar Sibiu, a gazduit cea de a XXIII-a editie a sarbatorii umorului cazon.
      "Mincinosii" care s-au aliniat la startul acestei editii au reprezentat Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", Cercul Militar Pitesti, Cercul Militar Curtea de Arges, Cercul Militar Brasov, Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" Alba Iulia, Cercul Militar Husi, Cercul Militar Buzau, Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta, Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" Breaza, Cercul Militar Brasov, Scoala Militara de Maistri de Marina Constanta, Cercul Militar Iasi, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia" Boboc, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, Cercul Militar M. Kogalniceanu, iar creatiile prezentate au fost din sfera caricaturii, prozei, epigramei, fotografiei, graficii si , toate, cum altfel, umoristice.
      Dupa vizionarea si jurizarea creatiilor produse pentru festival, "juratii" au stabilit clasamente, de aceasta data cu maxima seriozitate, rasplatind cu pozitii inalte in top pe cei care "s-au facut de ras" in cel mai convingator mod.
      Reprezentantii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", obisnuiti cu "aerul tare" al inaltimilor clasamentelor umoristice, au confirmat si de aceasta data, obtinand 2 locuri II la duet si fotografie umoristica, 1 loc III la videoclip si locul I la manifestarea grupului de umor.
      Personalul academiei a avut oportunitatea de a felicita participantii la festival, alaturi de cei care au reprezentat institutia la Pitesti, unde s-au desfasurat Jocurile sportive si aplicativ militare de vara, editia 2013, etapa I, in cadrul unui ceremonial organizat pe platoul institutiei in data de 24 mai.
      Felicitari tuturor participantilor si mult succes pe mai departe.
Home