COMPETITIILE SPORTIVE SI APLICATIV-MILITARE DE VARA
       Editia 2013 a Concursurilor sportive si aplicativ-militare de vara, etapa I, organizata de Sectia Educatie fizica din cadrul Statului Major General si adresata institutiilor militare de invatamant, s-a desfasurat in municipiul Pitesti in aceasta saptamana. Au luat startul echipele reprezentand Academia Fortelor Terestre Sibiu, Academia Fortelor Aeriene Brasov, Academia Tehnica Militara Bucuresti, Scoala Militara de Maistri si Subofiteri a Fortelor Aeriene Bobocu si Scoala Militara de Maistri si Subofiteri a Fortelor Terestre Pitesti.
      Toate echipele prezente si-au dorit cu ardoare locurile fruntase, fapt care a generat o competitie extrem de stransa, ambitie si daruire de apreciat, toate in limita fair-play ului.
      Reprezentantii Academiei Fortelor Terestre au dovedit, si de aceasta data, ca sunt adversari redutabili, greu de invins, indiferent de disciplina sportiva la care participa.
      La finalul competitiei acestia au obtinut 2 locuri II (Atletism si Duel de foc - masculin) si nu mai putin de 4 locuri I (Natatie, Duel de foc –feminin, si Patrula Militara – atat la masculin cat si la feminin).
      Felicitari tuturor participantilor si succes la celelalte competitii ce se vor desfasura in viitor, in cadrul etapei a II-a a concursului.
Home