SA MAI SI RADEM…       Cercul Militar Sibiu gazduieste, in intervalul 21.05 - 23.05.2013, cea de a XXIII-a editie a Festivalului de umor cazon "PODUL MINCIUNILOR".
      Epigrama, caricatura, proza, videoclip, fotografie, toate umoristice, vor fi prezentate publicului si juriului spre a convinge, fiecare in maniera proprie, despre talentul avut si manifestat in cadru organizat. Organizatorii au pus in scena o expozitie de fotografie umoristica si grafica satirica, al carei vernisaj s-a consumat ca un preambul al festivalului, in cadrul festivitatii de deschidere. Exponatele au fost pe placul tuturor celor prezenti, apreciate pentru inventivitate si parfumul ilar, dar si pentru maniera de prezentare aleasa de fiecare autor in parte, totul spre a fi cat mai sugestivi si expresivi.
      Juratii festivalului vor avea drept misiune, in prima zi a manifestarii, vizionarea si jurizarea videoclipurilor, a caricaturii si fotografiei umoristice, aprecierea talentului actoricesc al grupurilor inscrise la festival (lucru care se va intampla si in data de 22.05), toate acestea pana in jurul orelor 20.30.
      Ziua de marti are in prim plan epigrama si proza umoristica, urmand ca in ziua de joi, dupa ce vor fi analizat fiecare creatie in parte, sa se infaptuiasca premierea castigatorilor si Gala laureatilor.
      Succes tuturor celor inscrisi la aceasta editie a festivalului si cat mai multe "palme" din partea audientei.
Home