"AHO, AHO, COPII SI FRATI!"
      Traditia impamantenita in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" face ca, an de an, in ziua plecarii in vacanta de iarna a studentilor, intreaga comunitate academica sa se bucure de Plugusorul special pregatit cu aceasta ocazie. Traditia mai sus amintita nu a fost intrerupta nici in acest an. In dimineata zilei de 18 decembrie, cu mic cu mare, studenti, cadre militare si didactice, au infruntat un vanticel "subtire" ce a amplificat binisor senzatia "oferita" de cele cateva grade cu minus cate se inregistrau in termometre, nerabdatori sa afle ce le-au pregatit membrii grupului Quo-Vadis, autorii haiosului plugusor.
      Zestrea de distinctii, premii si alte recompense dobandite de glumetii grupului de-a lungul anilor, la toate concursurile la care au participat, a fost completata si cu aceasta ocazie, de cel mai de pret dar pe care il puteau primi, aprecierea colegilor si superiorilor pentru stradania si talentul dovedite. Rimele "impanate" cu un umor fin si subtil, au fost gustate de toti cei prezenti si rasplatite cu aplauze binemeritate oferite pentru prestatia oferita.
      In cadrul aceleiasi adunari, Corala academiei, acompaniata de muzica militara, a sustinut un miniconcert de colinde impecabil interpretate, asta dupa ce, preotul militar al garnizoanei, a reamintit tuturor insemnatatea sarbatorii Nasterii Mantuitorului, iar rectorul academiei a adresat cele mai bune ganduri si urari tuturor celor prezenti.
      Felicitari protagonistilor, vacanta placuta, sarbatori fericite si, din suflet, un calduros
LA MULTI ANI!

Home