SECOSAFT -2013

Cea de-a a XVIII-a Sesiune de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala - SECOSAFT 2013
       Manifestarea stiintifica este structurata pe sapte sectiuni - stiinte militare, securitate si relatii internationale, management si economie, drept si administratie publica, stiinte socio-umane, stiinte fundamentale si tehnice, si limbi straine.
      La aceasta editie a sesiunii s-au inscris 237 de studenti si masteranzi din Romania, Bulgaria si Cehia, care au elaborat 182 lucrari stiintifice.
      Dupa festivitatea de deschidere care s-a desfasurat in Aula academiei, participantii si-au prezentat rodul efortului de cercetare si studiu, pe sectiuni, fiecare participant incercand sa asimileze cat mai multe informatii, sa-i convinga pe ceilalti despre importanta domeniului ales si a calitatii muncii prestate, dar si despre necesitatea imbogatirii spirituale spre realizarea performantei in toate domeniile de activitate.
      Tot cu aceasta ocazie, Academia Fortelor Terestre " Nicolae Balcescu" a organizat doua workshop-uri adresate studentilor masteranzi, avand ca teme "Modelare statica si mecanica a structurilor mecanice", respectiv "Analiza mediului operational din perspectiva dimensiunii conceptului de securitate". Interesul participantilor a fost starnit de un stand special de prezentare a echipamentelor de simulare a operatiilor militare, stand care s-a realizat cu sprijinul specialistilor din cadrul Centrului de instruire pentru lupta al Fortelor Terestre "DACICA".
      Cele mai valoroase lucrari prezentate in cadrul sesiunii au fost rasplatite in cadrul festivitatii de premiere ce s-a desfasurat la finalul prezentarilor din cadrul fiecarei sectiuni.
       Felicitari tuturor participantilor si succes deplin in activitatile viitoare.
Home