Astra Film Festival


                Foto: Cosmin ROMAN

      In perioada 6-12 octombrie 2014, se desfasoara la Sibiu cea de-a XXI-a editie a festivalului de film documentar "Astra Film Festival". In cadrul acestei manifestari, pe langa consacratele proiectii de film, se vor organiza si o serie de expozitii de fotografie si conferinte stiintifice.
       Academia Fortelor Terestre alaturi de Complexul National Muzeal Astra, Biblioteca Judeteana Astra si Directia Judeteana pentru Cultura Sibiu si-a adus contributia la realizarea festivalului prin expozitia de fotografie "O suta de ani de la Primul Razboi Mondial" iar reprezentantii sai, lt.col.lect.univ.dr. Florin SPERLEA si dr. Cosmin Toma ROMAN, au organizat si moderat sesiunea de comunicari stiintifice "Primul Razboi Mondial pe intelesul tuturor".
      Sambata 11 octombrie, Muzica militara a garnizoanei Sibiu, studenti din Academie si reprezentanti ai asociatiilor de traditii militare invitate in cadrul festivalului, vor realiza o parada a tinutelor militare din Primul Razboi Mondial, pe artera pietonala din centrul Sibiului.

Home