13 IUNIE 2014, ZIUA ACADEMIEI FORTELOR TERESTRE "NICOLAE BALCESCU", ANIVERSAREA A 167 DE ANI DE INVATAMANT MILITAR ROMANESC      Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" desfasoara, vineri, 13 iunie, o serie de manifestari, cu ocazia aniversarii a 167 de ani de invatamant militar romanesc, dupa urmatorul program:
            - la ora 09.30, in Aula academiei, va avea loc deschiderea oficiala a lucrarilor celei de-a XX-a editii a Conferintei Stiintifice Internationale, intitulata "Organizatia bazata pe cunoastere". La aceasta manifestare, realizata sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, s-au inscris 282 autori din institutii de invatamant superior si centre de cercetare din Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Austria, Portugalia si S.U.A.
            - la ora 10.00, in incinta academiei se va desfasura un ceremonial militar urmat de un concert de muzica sustinut de Muzica militara a garnizoanei Sibiu. Manifestarile vor continua "Ziua Portilor Deschise", prilej cu care toti oaspetii, vor avea parte de un program special, conceput cu prezentari de tehnica si armament militar, expozitii de carte si fotografie, si multe altele.

Home