9 Mai 2014 Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Uniunii Europene si Ziua Victoriei Natiunilor Unite in Al Doilea Razboi Mondial
      Vineri, 9 mai 2014, incepand cu ora 10.00, structurile militare din garnizoana Sibiu, in colaborare cu administratia publica locala, vor organiza, la "Monumentul ostasului din toate timpurile" din fata Cercului Militar, ceremonia militara dedicata Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Uniunii Europene si Zilei Victoriei Natiunilor Unite in Al Doilea Razboi Mondial.
      In cadrul manifestarii, vor fi sustinute alocutiuni de catre oficialitatile locale, se va oficia slujba religioasa de cinstire a memoriei eroilor si se vor depune coroane si jerbe de flori . Activitatea se va finaliza cu defilarea garzii de onoare .
      In perioada 08-16 mai 2014, se va pune in scena, in salonul central din cadrul Cercului Militar Sibiu, a cincea editie a expozitiei internationale de fotografie intitulata "Fotografie de calatorie".
      Cei interesati sa participe la activitate, sunt asteptati la "Monumentul ostasului din toate timpurile" din fata Cercului Militar, in data de 9 mai 2014, incepand cu ora 10.00.

Home