ACTIVITATI DESFASURATE CU PRILEJUL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI - SIBIU 2014
- comunicat de presa -       Peste 1.500 de militari, 75 de autovehicule si tehnica de lupta din cadrul Ministerului Apararii Nationale si a celorlalte structuri din sistemul de aparare, siguranta si ordine publica din Sibiu si din tara, vor participa luni, 1 Decembrie, incepand cu ora 11.00, la parada dedicata Zilei Nationale a Romaniei, care se va desfasura pe b-dul Corneliu Coposu din Sibiu.
       Incepand cu ora 12.00, in Piata Teatrului din Sibiu se va organiza o expozitie de echipament si tehnica din dotarea structurilor amintite anterior, iar la ora 12.30, Cercul Militar va gazdui o expozitie foto-documentara.
       Incepand cu ora 17.00, militari apartinand Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu „General de brigada Mihail Rasty”, insotiti de Muzica Militara a garnizoanei Sibiu, vor participa la Retragerea cu torte, pe itinerarul: Cercul Militar Sibiu – Monumentul Eroilor Revolutiei din fata Casei de Cultura a Sindicatelor - Sala Transilvania - b-dul Mihai Viteazul - str. Nicolae Iorga - b-dul Vasile Milea - Monumentele Eroilor Revolutiei din fata Academiei Fortelor Terestre si Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu - b-dul Corneliu Coposu - Sala Thalia.
       Premergator paradei militare, se va organiza un simpozion dedicat Marii Uniri, la Sala Thalia, in data de 29 noiembrie, incepand cu ora 12.00, urmand ca in data de 01 decembrie, incepand cu ora 10.00, sa aiba loc Ceremonia publica de depuneri de coroane si jerbe de flori, la sediul fostului Consiliu Dirigent, situat pe artera pietonala Nicolae Balcescu.
       Adresam invitatia cetatenilor municipiului Sibiu de a participa la manifestarile organizate in garnizoana, pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala a Romaniei.Home