Deschiderea anului universitar 2014-2015 in Piata Mare a Sibiului


                Foto: plt.adj. Ion LUNGU

      Spiritul studentesc se manifesta, din nou, in batranul burg sibian. Centrul universitar Sibiu, o componenta importanta a cetatii, este generatorul unui intreg spectru de activitati si manifestari care promoveaza tinerii.
       Pentru al treilea an consecutiv, peste 1500 de studenti din Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" si Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, au participat la deschiderea noului an universitar, in data de 30 septembrie 2014, in Piata Mare.
      Bucuria revederii, emotiile unui nou inceput, entuziasmul si speranta construirii unei cariere de succes au fost cateva dintre gandurile pe care bobocii celor doua institutii de invatamant le-au exprimat prin cuvinte in discursurile adresate audientei. Alaturi de ei au transmis mesaje pline de insemnatate rectorii celor doua institutii, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita BARSAN , prof.univ.dr.ing. Ioan BONDREA, autoritati publice locale si ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, domnul Mihnea Cosmin COSTOIU.
      Ceremonia de deschidere a anului universitar s-a incheiat in acordurile formatiei Zdob si Zdub, care a adus un plus de energie si entuziasm participantilor la eveniment .
Deschidere an universitar - video

Home