Va multumim domnule colonel!


                Foto: Cosmin ROMAN

      Astazi, 25 iulie 2014, s-a dat citire ordinului prin care domnul lt.col. Ionel (Noni) VRANCEANU se avanseaza, incepand cu data de 31 iulie, la gradul de colonel odata cu trecerea in rezerva.
      Cu aceasta ocazie, domnului colonel, i-a fost inmanata de catre comandantul academiei, domnul gl.bg.dr.ing. Ghita BARSAN, Emblema de Merit in Serviciul Armatei Romaniei - clasa I, din partea ministrului Apararii Nationale si Diploma de Merit in semn de consideratie pentru intreaga activitate desfasurata in calitate de ofiter al Armatei Romane.
      Din cei 34 de ani de cariera militara, domnul col. Ionel Vranceanu, a fost timp de peste 28 de ani, comandant de subunitate si instructor militar in academie , timp in care a reusit sa isi puna amprenta pe nivelul de pregatire fizica a zeci de promotii de ofiteri. Prin daruirea de care a dat dovada si spiritul de invingator a reusit sa plaseze numele institutiei noastre pe cele mai inalte pozitii ale clasamentelor competitiilor militare interne si internationale.
      Va multumim, domnule colonel si va uram sa aveti parte de o pensie cat mai lunga si frumoasa.

Home