La final de cariera                Foto: Cosmin ROMAN
      Zilele acestea, la Academia Fortelor Terestre am trait momente emotionante prilejuite de trecerea in rezerva si, respectiv, pensionarea a doi colegi despre care putem spune ca s-au identificat o lunga perioada de timp cu institutia noastra.
      Primul care a trait emotiile despartirii, a fost domnul colonel Ion IACOVESCU. Dupa 30 de ani de activitate de cadru militar, dintre care ultimii 15 in Academia Fortelor Terestre ca instructor superior in cadrul Cursului de pregatire militara generala, putem spune ca domnia sa a slujit cu cinste si devotament patria si institutia noastra.
      O alta persoana care, timp de 30 de ani, si-a desfasurat activitatea in academie, este domnul Alexe STEFANESCU. Acesta s-a facut remarcat datorita profesionalismului si amabilitatii de care a dat dovada pe timpul activitatii din cadrul Compartimentului personal.
      La final de cariera, cuvintele sunt prea putine pentru a sintetiza viata si activitatea colegilor nostri cu care am impartasit greutati si bucurii. Ne dorim ca in viitor sa ii gasim sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

SEMPER UNA!      

Home