SECOSAFT 2014
      345 de studenti si masteranzi din Romania, Bulgaria, Polonia, Germania si Cehia si 186 de lucrari stiintifice. Acestea sunt cifrele statistice ale celei de-a XIX-a Sesiuni de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala - SECOSAFT 2014, ce se desfasoara, in perioada 27 - 29 martie 2014, in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu".
      Manifestarea stiintifica este structurata pe sapte sectiuni - stiinte militare, securitate si relatii internationale, management si economie, drept si administratie publica, stiinte socio-umane, stiinte fundamentale si tehnice, si limbi straine.
      Interesul manifestat de cei carora le este adresata este dovedit atat de numarul mare de participanti, dar si de calitatea lucrarilor elaborate, rod al cercetarii, studiului temeinic si al informarii aprofundate. Discutiile antrenante desfasurate la fiecare sectiune in parte, diseminarea informatiei valoroase si contributiile audientei la intelegerea diverselor fenomene prezentate, contribuie, cu siguranta, la inzestrarea comunitatii academice cu rezultate de exceptie.
      Felicitari celor care au contribuit la organizarea si desfasurarea evenimentului, tuturor participantilor inscrisi in cadrul sesiunii si succes deplin pe calea afirmarii.

Home