Toamna studenteasca la Sibiu


                Foto: plt.adj. Ion LUNGU

      Parteneriatul dintre Academia Fortelor Terestre si Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu a condus la participarea, in comun, la o serie de evenimente dedicate elevilor, studentilor si cadrelor didactice din oras, deosebit de interesante si benefice.
       "Toamna Studenteasca" este un astfel de proiect. El a debutat in data de 30 septembrie cu deschiderea anului universitar 2014-2015 in Piata Mare a Sibiului si a continuat, in data de 01 octombrie, cu Gala de premiere a celor mai buni elevi din municipiul Sibiu si studenti din cadrul celor doua institutii de invatamant superior. Astfel, reprezentantii Academiei Fortelor Terestre, Constantin ANDREESCU din anul I, Ana-Maria GHIUNEA din anul II si Cristian SDARNA din anul III au pasit pe scena Salii Thalia din Sibiu pentru a le fi recunoscute si rasplatite eforturile depuse pentru obtinerea de rezultate bune si foarte bune, in timpul perioadei de scolarizare.
      Ciclul manifestarilor din cadrul acestui proiect a fost incheiat in data de 02 octombrie, cand in curtea Facultatii de Inginerie a fost organizata "Ziua carierei". Academia a fost prezenta la acest eveniment cu un stand de prezentare a institutiei noastre de invatamant.
      Dar, "Toamna studenteasca" a insemnat si o serie de concerte si spectacole. Astfel in data de 30 septembrie a concertat pentru membrii comunitatii universitare din Sibiu, in Piata Mare, formatia Zdob si Zdub, in data de 01 octombrie, in Sala Thalia, trupa Brio Sonores, iar in data de 02 octombrie trupa Microbis a prezentat spectacolul de dans-teatru Damnatul.

Home