VIATA VAZUTA DE LA "COTA" 101
      Ziua de 26 februarie 2014, reprezinta pentru domnul maior (rtr.) Ioan FLOCA, implinirea varstei de 101 ani. Numai simpla enumerare a cifrelor cuprinse intre 1 si 101 este o actiune destul de anevoioasa. A trai fiecare an, de la 1 la 101 (majoritatea dintre ei presarati cu momente grele si foarte grele) dovedeste tarie de caracter, vointa si puterea de a depasi obstacolele fara ca acestea sa marcheze existenta intr-un mod iremediabil. Daca la acesti 101 ani adaugam faptul ca 2 ani, 4 luni si 8 zile au fost traiti pe front, in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, nu ne ramane decat sa ne exprimam aprecierea si respectul la adresa venerabilului domn FLOCA.
      Acesta a fost si gandul cu care, comandantul garnizoanei Sibiu si comandantul Centrului Militar Judetean Sibiu, au trecut pragul casei domnului maior (rtr.) Ioan FLOCA, in ziua in care acesta implinea 101 ani. Au fost transmise mesaje de felicitare din partea conducerii Ministerului Apararii Nationale si a tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, gesturi simple, mici, dar care au avut un puternic efect emotional asupra omului si veteranului Ioan FLOCA.
      Marcat de gestul militarilor reprezentand garnizoana Sibiu, domnul maior in retragere le-a multumit oaspetilor, dorindu-le, la randul sau, sanatate si impliniri profesionale si personale cat mai insemnate.
      Respectul si aprecierea noastra domnule maior in retragere, viata linistita si multa sanatate, alaturi de un sincer si calduros
LA MULTI ANI!

Home