ANIVERSAREA ZILEI FORTELOR TERESTRE - 23 APRILIE
- comunicat de presa -

      Joi, 23 aprilie 2015, structurile militare din garnizoana Sibiu, in colaborare cu autoritatile publice locale si Mitropolia Ardealului, vor organiza o serie de manifestari dedicate aniversarii Zilei Fortelor Terestre si a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta (patronul spiritual al Fortelor Terestre).
      Activitatile vor debuta la ora 09.00 cu Sedinta solemna a Asociatiei Veteranilor de Razboi - filiala Sibiu, care se va desfasura in Sala de Lectura a Cercului Militar, iar la ora 09.30 cu programul artistic sustinut de Muzica Militara a Academiei Fortelor Terestre pe platoul din fata Cercului Militar. La ora 10.00 va incepe Ceremonia militara dedicata Zilei Fortelor Terestre care va avea loc la "Monumentul ostasului din toate timpurile" (amplasat in fata Cercului Militar). In incheiere, Garda de onoare va defila pentru toti participantii la acest eveniment.
      In perioada 23-30 octombrie 2015, Cercul Militar Sibiu isi va deschide larg portile pentru ca publicul sa poata vizita expozitia foto-documentara dedicata Fortelor Terestre.Home