SECOSAFT 2015
      210 studenti si masteranzi din Romania, Bulgaria si Republica Moldova si 171 de lucrari stiintifice. Acestea sunt datele statistice ale celei de-a XX-a Sesiuni de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala - SECOSAFT 2015, ce s-a desfasurat, in perioada 07 - 09 mai 2015, in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu".
      Manifestarea stiintifica a fost structurata pe sase sectiuni - stiinte militare, securitate si relatii internationale, management si economie, stiinte socio-umane, drept si administratie publica, stiinte fundamentale si tehnice si limbi straine.
      Discutiile antrenante desfasurate la fiecare sectiune, diseminarea informatiei valoroase si contributiile audientei la intelegerea diverselor fenomene prezentate, contribuie, cu siguranta, la inzestrarea comunitatii academice cu rezultate de exceptie.
      Felicitari celor care au contribuit la organizarea si desfasurarea evenimentului, tuturor participantilor inscrisi in cadrul sesiunii si succes deplin pe calea afirmarii.

Home