Cea mai buna activitate si baza sportiva din anul 2014


                Foto: Plt.adj. Ion LUNGU

      Luni, 30 martie 2015, a avut loc la sediul Ministerului Apararii Nationale, festivitatea de premiere a institutiilor care s-au clasat pe primele trei locuri ale podiumului la concursurile organizate pentru stabilirea celei mai bune baze si activitati sportive din cadrul ministerului, pentru anul 2014.
      La nivelul institutiilor militare de invatamant, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", s-a clasat pe locul I la ambele competitii: "Cea mai buna baza si activitate sportiva" si "Competitii aplicativ-militare si sportive".
      Clasamentele au fost realizate pe baza rezultatelor obtinute de sportivii nostri in competitii in anul anterior, meritand sa fie amintit faptul ca acestia au obtinut in anul 2014 locul I la Competitiile aplicativ militare si sportive de vara, Campionatul Militar de Judo, si Campionatul Militar de Taekwondo, locul II la Campionatul de Pentatlon Militar si locul III la Campionatul Militar de Orientare.
      Ii felicitam sincer pe cei care au contribuit la obtinerea acestor rezultate si le uram succes in activitatile competitionale viitoare!Home