EROII ACADEMIEI FORTELOR TERESTRE CINSTITI DIN LOCUL IN CARE AU INCEPUT PRIMELE EVENIMENTE DIN DECEMBRIE 1989


                Foto: p.c.c. Cosmin ROMAN

       Astazi, 21 mai 2015, de Ziua Eroilor - Inaltarea Domnului, Academia Fortelor Terestre si-a omagiat eroii cazuti la datorie pentru apararea tarii prin Apelul Solemn desfasurat in Piata Mare a Sibiului, in locul de unde, sibienii, in urma cu 26 de ani, in Decembrie 89, si-au cerut dreptul la libertate.
       La manifestare, alaturi de autoritatile publice locale au fost invitate sa participe si cadrele militare aflate in rezerva sau retragere, care in timp si-au intersectat destinul cu institutia noastra.
       Ciclul manifestarilor a continuat cu ceremoniile de depuneri de coroane si jerbe de flori de la Monumentul Eroilor din fata Casei de Cultura a Sindicatelor si Monumentul Eroilor din Padurea Dumbrava, urmand ca, incepand cu ora 20.00, studentii academiei alaturi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gl.bg. Mihail Rasty" si pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Sibiu "Cpt. Dumitru Croitoru" se vor retrage cu torte de la Monumentul Revolutiei din Cimitirul Municipal Sibiu.
       Glorie eterna eroilor neamului!Home