"PRIETENIE PRIN SPORT"


                Foto: Cosmin Roman

       La data de 18 februarie 2017 se implinesc 69 de ani de la infiintarea Consiliului International al Sportului Militar(C.I.S.M.). Pana in prezent, militari din 135 de tari au avut posibilitatea de a se intalni si in afara zonelor de conflict, pe terenurile de sport, la competitiile organizate de C.I.S.M. in diverse zone ale globului.
       C.I.S.M. DAY RUN, asa cum este cunoscuta aceasta zi incepand cu data de 18 februarie 2006, se afla anul acesta la cea de-a 11 - a editie, prilej cu care, cadrele militare, personalul civil si studentii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" au participat vineri si sambata, 17-18 februarie , la activitatile sportive organizate in incinta institutiei noastre.
       Acestea au debutat cu intonarea imnului Consiliului International al Sportului Militar si au continuat cu desfasurarea activitatilor sportive de fotbal, baschet, handbal, tenis de masa si de camp, concursurilor de inot si a celor alergare.
       Scopul acestei manifestari a fost acela de a promova importanta practicarii sportului si de a aduce impreuna intreaga comunitate militara nationala si internationala sub motto-ul C.I.S.M.," Prietenie prin Sport".


Home