Facultatea de Stiinte Economice si Administrative are misiunea de a forma, la nivel universitar si postuniversitar, ofiteri pentru armele/specialitatile militare apartinand Fortelor Terestre, precum si specialisti militari si civili pentru alti beneficiari din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Misiunea se afla in deplina concordanta cu Strategia de dezvoltare institutionala a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" si urmareste crearea de competente profesionale generale si specifice pentru armele/ specialitatile militare: Intendenta si Finante-Contabilitate.

Programele de studii gestionate de catre Facultatea de Stiinte Economice si Administrative sunt:
Programe de studii universitare de licenta:
  • Contabilitate si informatica de gestiune
  • Management economico-financiar
  • Administratie publica
Programe postuniversitare de formare si dezvoltare continua:
  • Audit public intern

Facultatea de Stiinte Economice si Administrative este membra a Asociatiei Facultatilor de Economie din Romania (AFER).


"OLIMPIADA NATIONALA A ECONOMISTILOR IN FORMARE" (ONEF)

Rezultate "OLIMPIADA NATIONALA A ECONOMISTILOR IN FORMARE" (ONEF)

    In perioada 12-14.05.2019 sd.frt. Anda Dorobat, sd.frt. Cristian Gheorghiu, sd.cap. Gabriela-Daniela Nichifor si sd.cap. Cosmin Cirdeiu din cadrul Facultatii de Stiinte Ecoomice si Administrative au participat la faza finala a Olimpiadei Economistilor in Formare care s-a desfasurat in localitatea Predeal, la Centrul de Perfectionare Complex Predeal "Ion Gh. Rosca" al ASE Predeal.
    Juriul a acordat studentilor sd.cap. Gabriela-Daniela Nichifor si sd.cap. Cosmin Cirdeiu, Premiul special al sponsorului Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) pentru lucrarea "Analiza cheltuielilor de cercetare dezvoltare si rolul acestora in cresterea economica" sub coordonarea doamnei lect.univ.dr. Cristian-Maria Batusaru.
    Felicitari castigatorilor, participantilor si coordonatorilor pentru efortul depus!

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.