Sefii de promotie 2003 - pe arme si specialitati - ai Academiei Fortelor Terestre
Promotia 2003 - Dobrogea 125

Sambata, 26 iulie 2003, la orele 09.00, in Piata Mare a municipiului Sibiu s-a desfasurat ceremonialul militar de inaltare in gradul de sublocotenent a promotiei 2003 din Academia Fortelor Terestre 'Nicolae Balcescu', denumita onorific, prin ordin al ministrului apararii nationale 'Dobrogea - 125'.

Activitatea a fost onorata de prezenta Gl. mr. dr. Vasile Apostol - loctiitor al Sefului Statului Major al Fortelor Terestre, precum si de reprezentanti ai unor structuri centrale (Ministerul Administratiei si Internelor, S.I.E.), pentru care au fost pregatiti un numar de absolventi.

Au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, mediului universitar, cultelor, institutiilor de arta si cultura, unitatilor si structurilor din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, cadre militare in rezerva si in retragere, veterani de razboi, precum si ai redactiilor mass-media locale.

La eveniment au luat parte un numar mare de parinti, rude si prieteni ai absolventilor din toate colturile tarii precum si cetateni ai Sibiului.

Tuturor absolventilor le dorim 'Drum bun in cariera si in viata'!
Home