WORKSHOP SIBIU 22 oct. 2007

In cadrul Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” Sibiu, în colaborare cu Advanced Studies and Research Center SRL si Agentia Spatiala Romana s-a organizat în data de 27.10.2007, un atelier de lucru cu tema Oportunitati nationale si europene in domeniul aplicatiilor GMES bazate pe date SAR.
Realizat in doua parti, Info-day si brokerage event, workshop-ul a reprezentat o oportunitate pentru participanti de a se informa cu privire la posibilitatile de colaborare nationale si europene in domeniul aplicatiilor GMES bazate pe date provenind de la senzorii radar cu apertura sintetica. La aceasta activitate au participat reprezentanti din Academia Fortelor Teretre Sibiu, Advanced Studies and Research Center SRL, Agentia Spatiala Romana, Agentia Spatiala Germana, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Academia Tehnica Militara, Universitatea Lucian Blaga, invitati.
Acestia au prezentat rezultatele pe care le-au avut in acest domeniu precum si contributiile in dezvoltarea unor viitoare colaborari. Evenimentul a beneficiat de prezenta unui invitat strain, domnul Prof. Dr. Mihai DATCU, de la Agentia Spatiala Germana, expert in teoria informatiilor si a complexitatii, “image information mining” pentru si aplicatii in regasirea informatiilor si intelegerea imaginilor SAR de inalta rezolutie si a observatiilor optice.

 

Latest Works

A.F.T. Sibiu

Academia Fortelor Terestre
NICOLAE BALCESCU Sibiu

 

AGENTIA SPATIALA ROMÂNA

 

ADVANCED STUDIES and RESEARCH CENTER SRL

 

Lucrari prezentate

1. Florin SERBAN –A SRC
2. Ion NEDELCU - Agentia Spatiala Romana
3. Cristian MOLDER - Military Technical Academy
4.Centrul de Tehnologii Multimedia si Educatie la Distanta
5. Romulus TEREBES – Universitatea Tehnica Cluj-Napoca
6. Anca RACHERU – Agentia Spatiala Româna
7.Mircea Popa, Alina Hangan – Academia Fortelor Terestre