Alumni

De-a lungul existentei sale indiferent de numele purtat scoala de ofiteri, scoala militara, institut militar, Academia Fortelor Terestre a pregatit generatii de ofiteri care s-au remarcat atat ca profesionisti cat si ca lideri de caracter, in mediul militar sau civil.

Unii au impartasit cunostiintele invatate si expertiza acumulata subordonatiilor pentru care au fost mentori demni de urmat, sprijinand institutia de la distanta, altii s-au intors in academie punand umarul la dezvoltarea si devenirea de azi a acesteia: universitate de educatie si cercetare, cu grad de incredere ridicat.

Fie ca fac parte din promotia Dobrogea 125, Victoria natiunilor unite 60' sau Carol I toti absolventii se intorc cu placere, ori de cate ori au ocazia, in institutia care i-a modelat si format pentru viata. Dovada stau participarile la evenimente importante pentru institutie sau intalniri ale promotiilor care au loc an de an. Alumni nostri tin legatura cu academia, o sprijina si sunt mandri de apartenenta lor la aceasta prestigioasa institutie de invatamant superior.

Ei sunt cei care, alaturi de cadeti, studenti masteranzi, profesori, cadre militare sau personal administrativ, duc renumele academiei in tara si peste hotare, sunt mandri de realizarile ei trecute si prezente si loiali principilor si valorilor pe care institutia le-a promovat si promoveaza.

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.