LA FINAL DE CARIERA


Saptamana aceasta a debutat la Academia Fortelor Terestre cu momente emotionante prilejuite de trecerea in rezerva a domnilor col. Gheorghe Badalan, col. Gheorghe Olan, plt.adj.pr. Zoltan Borbely, plt.adj.pr. Sorin Stoe si plt.adj.pr. Radu Vieriu.

Ceremonia dedicata acestui eveniment a avut loc pe platoul academiei, acolo unde colegilor nostri le-a fost prezentat onorul si unde comandantul academiei, domnul gl.bg.dr.ing. Ghita BARSAN a inmanat domnului colonel Gheorghe Badalan, in numele ministrului Apararii Nationale, Emblema de Merit in Serviciul Armatei României - clasa I.

Diplome de Merit, in semn de respect si consideratie pentru intreaga activitate desfasurata in calitate de cadre militare ale Armatei Romaniei, au primit si domnii col. Gheorghe Olan, plt.adj.pr. Zoltan Borbely, plt.adj.pr. Sorin Stoe si plt.adj.pr. Radu Vieriu.

La final de cariera, cuvintele sunt prea putine pentru a sintetiza viata si activitatea colegilor nostri cu care am impartasit greutati si bucurii. Ne dorim ca in viitor sa ii gasim sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

Album foto
Foto: Cosmin Roman

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.