Comandant AFT

MESAJUL COMANDANTULUI GARNIZOANEI SIBIU
PRIVIND SARBATORIREA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI
- 01 decembrie 2016 -


Ziua de 1 Decembrie 1918 are valoare de simbol pentru noi romanii, fiind momentul triumfului idealului national, al incununarii victorioase a lungului sir de lupte si sacrificii umane si materiale pentru faurirea Statului National Unitar Roman.

Armata romana, parte inseparabila a societatii noastre, indiferent de vremurile la care facem referire, a contribuit semnificativ la desavarsirea teritoriala a statului roman, iar jertfa militarilor de-a lungul timpului a facut posibil ca astazi, sa sarbatorim 98 de ani de la Marea Unire Nationala. In tot acest timp, misiunea noastra, aceea de a garanta independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala a statului roman si de a crea premisele dezvoltarii continue a societatii romanesti, a ramas neschimbata.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din judetul nostru cele mai calde urari de sanatate, impliniri profesionale, satisfactii personale si bucurii alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, ROMANI!

Gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghita BARSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.