LA MULTI ANI, ROMANIA! - 26 fotografii


Academia Fortelor Terestre a participat joi, 01 decembrie 2016, la manifestarile care au fost organizate de catre institutia noastra in colaborare cu Institutia Prefectului Judetului Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Activitatile au inceput la ora 10.30, la fostul sediu al Consiliului Dirigent de pe artera pietonala Nicolae Balcescu, unde domnul prof. univ. dr. Sorin RADU, decanul Facultatii de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii "Lucian Blaga", a creat un arc de cerc peste timp, prin evocarea momentelor istorice din anul 1918 tinuta in fata celor peste 1000 de participanti. De asemenea, au fost depuse coroane si jerbe de flori pentru cinstirea memoriei eroilor neamului care prin sacrificiul suprem, au facut ca astazi, sa fim un stat unitar si independent.

Manifestarile au continuat cu defilarea intregului efectiv al academiei spre Cercul Militar Sibiu unde, Muzica Militara si corul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" au sustinut un moment coral de cantece patriotice.

Au urmat vernisajul expozitiei foto dedicata zilei de 1 Decembrie si proiectia de filme documentare referitoare la perioada premergatoare Marii Uniri.

LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, ROMANI!

Album foto
Foto: Cosmin Roman

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.