Balul Bobocilor -AFT 2016- 17 fotografii


Vineri, 16 decembrie 2016, Aula Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", a fost locul in care studentii Corpului Cadetilor "General maior Nicolae Uscoi", au organizat pentru studentii anului I ai institutiei, Balul Bobocilor, eveniment la care a fost prezent si seful Statului Major al Fortelor Terestre, domnul gl.lt. Dumitru Scarlat.

Opt perechi de cadeti si-au etalat talentul si abilitatile in fata juriului, colegilor, profesorilor si instructorilor prin intermediul unei inedite "Calatorii in jurul lumii", pe parcursul serii, atmosfera fiind intretinuta atat de probele haioase pe care candidatii la Miss si Mister AFT le-au parcurs, cat si de momentele grupului de satira si umor "QUO VADIS", ale formatiei de muzica a studentilor si ale trupei de dans "RELENTLESS".

Titlul de Miss AFT 2016 a fost castigat de studenta Alexandra Ionescu, iar titlul de Mister AFT de studentul Gabriel Ciotlaus. De asemenea, publicul si-a votat preferatii, titlul de Miss Popularitate fiind acordat studentei Roberta Tapu iar titlul de Mister Popularitate studentului Sebastian Radulet.

Album foto
Foto: Bejinariu Gabriel, Iuliana Rof

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.