Treceri in rezerva la Academia Fortelor Terestre 14 fotografii


Ultimele zile ale anului 2016, pentru col. Vicentiu-Iulian Iamandi, Mm.pr. Iosif Greger, plt.adj. Alexandru-David Duralia si preotul mil. dr. Calin-Gheorghe-Traian Samarghitan, au insemnat inchiderea unui capitol din viata si deschiderea unuia nou, prin trecerea in rezerva sau incetarea activitatii.

Ceremoniile dedicate acestor evenimente s-au desfasurat pe platoul academiei, in prezenta intregului personal, prilej cu care, domnul gl.bg. prof.univ.dr. ing. Ghita Barsan le-a inmanat Diplome de merit in semn de recunostinta pentru modul in care si-au desfasurat activitatea in institutia noastra.

Col. Vicentiu-Iulian Iamandi, cu o vechime in calitate de cadru militar de 26 de ani, dintre care ultimii noua in institutia noastra, si Mm.pr. Iosif Greger, cu o vechime de 28 de ani, dintre care 18 in academie, au fost decorati de catre ministrul Apararii Nationale cu Semnul onorific "In Serviciul Patriei" pentru 15, 20 si 25 de ani de activitate. Plt.adj. Alexandru-David Duralia, cu o vechime de 19 ani, a fost decorat cu Semnul onorific "In Serviciul Patriei" pentru 15 de ani de activitate.

Preotul de garnizoana dr. Calin-Gheorghe-Traian Samarghitan, dupa 10 ani de exercitare a atributiilor cu devotament si constiinciozitate, nu ca o meserie ci ca o vocatie, si-a incheiat la cerere activitatea, fiind decorat cu "Emblema de Onoare a Statului Major al Fortelor Terestre".

Felicitari pentru activitatea desfasurata in Academia Fortelor Terestre! Succes in tot ceea ce veti intreprinde in viitor!

SEMPER UNA!

Album foto
Foto: Cosmin Roman

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.