Sfarsit de saptamana la Academia Fortelor Terestre, dedicat lui Mihai Eminescu 31 fotografii


Personalitatea marelui poet Mihai Eminescu a fost evocata la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", cu ocazia aniversarii a 167 de ani de la nasterea "Luceafarului poeziei romanesti", vineri, 13 ianuarie 2017, in prezenta intregului personal al institutiei.

Aniversarea zilei lui Mihai Eminescu a debutat cu audierea a trei secvente radiofonice despre viata si opera marelui poet, secvente oferite academiei de catre Ioan Vulcan, corespondent Radio Romania Antena Satelor, "constituite intr-o premiera nationala privitoare la omagierea vorbita si cantata a lui Eminescu" (I. Vulcan). De asemenea, momentele importante din viata poetului au fost evocate de catre muzeograful AFT, dr. Cosmin Roman.

Aceasta manifestare face parte din seria evenimentelor dedicate Zilei Culturii Nationale si a aniversarii a 167 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu si va fi urmata de „INTALNIREA CU MIHAI EMINESCU”, de la ora 13.00, din Parcul Sub Arini. (Vor sustine momente poetice si muzicale studenti si elevi din universitatile, respectiv liceele si scolile gimnaziale sibiene, pe fundal sonor asigurat de Muzica Militara a Academiei Fortelor Terestre).

Album foto
Foto: Cosmin Roman

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.