Trecerea in nefiinta a domnului antrenor Ilie POPA


Stefan Demeter

Membrii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" au primit cu profunda tristete, vestea trecerii in nefiinta a domnului antrenor Ilie Popa, a carui disparitie a lasat un mare gol in cadrul comunitatii noastre.

Fost sportiv de performanta, multiplu campion national si balcanic la mars si maraton, participand in anul 1964 si la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Ilie Popa s-a remarcat nu doar ca sportiv ci si ca antrenor. Pe parcursul celor 28 de ani de activitate in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" (1972-2000), domnul Ilie Popa a pregatit nenumarati campioni nationali din randul elevilor si studentilor militari, perioada in care institutia noastra a fost incununata de multe rezultate de exceptie. In anii de pensie, pasiunea pentru sport a ramas la fel de puternica, astfel incat, desi a lucrat pentru Clubul Sportiv "Steaua" Bucuresti, Ilie Popa a continuat sa pregateasca studenti ai Academiei Fortelor Terestre.

Contributia imensa pe care domnul antrenor a adus-o vietii academice militare sibiene va fi intotdeauna apreciata si va ramane in memoria tuturor.

Ceremonia religioasa de inmormantare va avea loc vineri, 17 martie 2017, incepand cu ora 12.00, la capela bisericii din Bd. M. Viteazul, urmata, la ora 13.00, de inhumare la Cimitirul Municipal Sibiu.

Transmitem sincere condoleante familiei greu incercate a celui care, pentru o lunga perioada de timp, ne-a fost bun coleg si prieten!

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.