Trecerea in nefiinta a domnului general de brigada profesor universitar doctor inginer Stefan DEMETER


Stefan Demeter

Membrii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" au primit cu profunda tristete, vestea trecerii in nefiinta a domnului general de brigada profesor universitar doctor inginer Stefan Demeter, a carui disparitie a lasat un mare gol in cadrul comunitatii noastre.

Profesorul si omul Stefan Demeter a fost cu adevarat dedicat meseriei, colegilor si studentilor sai, a deschis drumuri, a indrumat si sustinut proiecte, cariere si vieti, cu devotament si responsabilitate.

Prin activitatea didactica si de cercetare stiintifica remarcabila desfasurata in cadrul Academiei Tehnice Militare si Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", domnul profesor a contribuit semnificativ la dezvoltarea bazei de documentare a cursurilor "Semnale, circuite si sisteme" si "Prelucrarea optima a semnalului de radiolocatie" si la infiintarea si dezvoltarea laboratoarelor de prelucrare optima a semnalului de radiolocatie cu platforme noi pentru studiul si analiza protectiei mijloacelor de radiolocatie la bruiajul activ si pasiv.

Colegii si studentii din Academia Fortelor Terestre ii sunt recunoscatori pentru felul in care le-a marcat calea devenirii profesionale si a increderii in viitorul personal. Contributia imensa pe care domnul profesor a adus-o vietii academice militare sibiene va fi intotdeauna apreciata si va ramane in memoria tuturor.

Trupul neinsufletit va fi depus miercuri, 19 aprilie 2017, incepand cu ora 10.30 la Capela Carl Wolff (ora inceperii slujbei), dupa care urmeaza transferul la capela din Cimitirul Municipal.

Joi, 20 aprilie 2017, ora 13.00, va avea loc oficierea serviciului religios si inhumarea.

Transmitem sincere condoleante familiei greu incercate a celui care, pentru o lunga perioada de timp, ne-a fost bun coleg si prieten!


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.