Portret de voluntar AFT - Maratonul International Sibiu 2017


"Totul pentru oameni", aceasta este deviza dupa care se ghideaza Alina Ionascu cand vine vorba de activitatile de voluntariat pe care le intreprinde. Studenta in anul III la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", Alina va fi, pe 27 mai, voluntar la Maratonul International Sibiu. Dorinta de a ii ajuta pe ceilalti exista inca din liceu, cand participa la aproape toate evenimentele caritabile din orasul natal.

Odata devenita studenta a continuat prin participarea la activitati sportive, tot in calitate de voluntar. Anul acesta a fost alaturi de colegii ei la Maratonul Aiudului si s-a hotarat sa ii motiveze, de pe margine, si la Sibiu. "Am decis sa ma inscriu ca voluntar pentru a fi alaturi de colegii mei, si nu in ultimul rand, de fratele meu, student in anul I la AFT. Este o competitie mare, pentru care merita sa fim acolo. In plus, nu trebuie sa uitam de cauzele pe care le sustinem, si care merita tot efortul", spune Alina Ionascu, voluntar la Maratonul Sibiul din partea AFT.

Sambata, Alina va fi voluntar, alaturi de alti 32 de colegi, asigurand traseul Poplaca-Valea Aurie. Fiti alaturi de Alina si colegii ei!

Semper Una !


Album foto
Foto: Petrica Maxim

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.