Pensionari si distinctii la AFT


In dimineata zilei de luni, 12 iunie, domnul maistru militar principal Mircea-Iulian Fratila si doamna profesor Adriana Mihaela Dumitrescu au participat pentru ultima data, in calitate de membrii ai Academiei Fortelor Terestre, la Ceremonialul Arborarii Drapelului Romaniei.

Cu acest prilej, rectorul academiei, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, le-a inmanat, in prezenta intregului personal, Diplomele de Merit in semn de recunostinta pentru modul exemplar in care si-au desfasurat activitatea in institutia noastra. Le uram ca urmatoarea etapa din viata sa le aduca multa sanatate si satisfactii, pentru a se bucura de prezenta celor dragi!

In cadrul aceleiasi ceremonii, in contextul sarbatoririi a 170 de ani de invatamant militar romanesc, domnului col. Stelian Popescu, loctiitor al comandantului pentru probleme administrative, i-a fost acordata "Emblema de Onoare" a Statului Major General in semn de apreciere a profesionalismului manifestat in indeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredintate si obtinerea de rezultate deosebite in activitate. Iar, domniilor plt.adj.pr. Valentin Pirpidel, plt.adj.pr. Ioan Anghel si plt.adj.pr. Francisc Sarosi le-a fost acordata "Emblema de Onoare" a Fortelor Terestre pentru indeplinirea ireprosabila a misiunilor si obtinerea de rezultate meritorii in procesul instruirii. La finalul ceremoniei, domnului capitan Adrian Dina i-a fost inmanata distinctia "The Army Commendation Medal" pentru serviciul executat in Afganistan pe operatiunea "Freedom Sentinel".

SEMPER UNA!


Album foto
Foto: Petrica MAXIM

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.