Ziua Armatei Romaniei


Structurile militare din garnizoana Sibiu, in colaborare cu administratia publica locala si Mitropolia Ardealului, au organizat, miercuri, 25 octombrie, manifestari dedicate aniversarii Zilei Armatei Romaniei.

Activitatile au debutat la "Monumentul ostasului din toate timpurile", amplasat in fata Cercului Militar, cu Ceremonia militara dedicata aniversarii Zilei Armatei Romaniei si au continuat, in incinta Bibliotecii Astra, cu vernisajul expozitiei foto-documentare "Campaniile Armatei Romane din 1917. Marasti, Marasesti, Oituz", expozitie care va putea fi vizitata pana in data de 23 noiembrie.

Totodata, Cercul Militar a gazduit o expozitie de tehnica si echipamente militare. Incepand cu ora 19.00, detasamente compuse din cadeti si Muzica Militara a Academiei Fortelor Terestre au executat o retragere cu torte pe itinerariul careia au fost incluse o mare parte din monumentele eroilor din Sibiu.

LA MULTI ANI ARMATEI ROMANIEI!


Album foto
Text: Raluca Petrescu si Iulia Vasilescu Foto: Elena Andrei si Lavinia Birsan© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.