Prof.univ.dr.ing. Dan Cascaval, Doctor Honoris Causa al AFT


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, a conferit, marti, 7 mai, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului prof.univ.dr.ing. Dan Cascaval, rectorul Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi.

Decizia Facultatii de Management Militar de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea acestui titlu domnului prof.univ.dr.ing. Dan Cascaval s-a fundamentat pe rolul decisiv si profund jucat de Domnia Sa in spatiul academic romanesc si pe contributiile exceptionale pe care le-a adus la imbunatatirea unor directii de dezvoltare a ingineriei biochimice si biotehnologice.

Acordarea titlului de DHC este o confirmare a importantei activitatii Domniei Sale pentru institutia noastra, atat prin promovarea si sustinerea unei imagini favorabile in mediul academic, cat si prin atasamentul la valorile militare si profesionale specifice Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”.


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.