Cadet al AFT premiat in cadrul competitiei NATO@70 organizata de HQ MND-SE


Studentul caporal Mihai Mara, unul dintre cei sase castigatori ai concursului "What does NATO mean to me?", lansat pe pagina de Facebook a Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est (HQ MND-SE), insotit de prof. Isabela Dragomir, a participat, joi, 12 decembrie, la ceremonia prin care, gl.mr. Iulian Berdila, comandantul HQ MND-SE, i-a premiat pentru interventiile lor foarte bine argumentate si documentate despre NATO in anul in care Alianta a aniversat 70 de ani de existenta.

Acest eveniment s-a constituit, de asemenea, intr-o ocazie inedita de a purta discutii, intr-un cadru informal, cu militarii romani si straini despre relevanta si importanta Aliantei si despre provocarile si satisfactiile pe care le experimenteaza acestia in cadrul comandamentului multinational.

"In cadrul competitiei, am fost apreciat pentru comparatia pe care am facut-o intre NATO si PRIETENIE. Cu ocazia acestei vizite, am putut sa vad cu ochii mei ce inseamna leadership-ul si comunicarea intr-o structura militara internationala", a declarat student caporal Mihai Mara in urma vizitei.


Album foto
Foto: Fbk HQ MNDSE
Text: Prof. gr.I Isabela Dragomir
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.