MESAJUL COMANDANTULUI GARNIZOANEI SIBIU
CU PRILEJUL SARBATORILOR DE IARNA


Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou reprezinta, pentru noi toti, acea perioada din an in care, mai mult ca oricand, gandurile ne zboara catre cei dragi, cand ne manifestam bucuria revederii, ne lasam cuprinsi de linistea sufleteasca menita a ne incununa eforturile de peste an si care, in egala masura, este izvorul sperantei de mai bine.

In acest an sarbatorile ne vor gasi intr-o cu totul alta atmosfera decat cea cu care eram obisnuiti. Clipele magice ale Craciunului si Anului Nou le vom petrece in mijlocul familiilor noastre, cu distantare fizica fata de celelalte persoane dragi noua, dar apropiati sufleteste mai mult ca niciodata. Vom resimti lipsa intalnirilor cu prietenii, a grupurilor de colindatori si uratori care ne umpleau casele de bucurie, dar avem convingerea ca astfel vom putea invinge in aceasta pandemie generata de virusul SARS-CoV-2.

Imi exprim speranta ca anul viitor va fi unul mult mai bun pentru noi toti, iar cu prilejul Sarbatorilor de Iarna va transmit, din partea intregii comunitati militare din Garnizoana Sibiu, sincere si calde urari de bine, sanatate si viata indelungata alaturi de cei dragi dumneavoastra.

CRACIUN FERICIT!

LA MULTI ANI!

Gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghita BARSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.