„Cultural Awareness in times of COVID”


Luni, 17 mai, a avut loc intalnirea finala a studentilor romani şi portughezi participanti la proiectul „Cultural Awareness in times of COVID”, realizat de Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu in colaborare cu Academia Militara din Lisabona, Portugalia. Timp de aproximativ doua luni, studenti din anul I si anul III de la programul de studii universitare de licenta „Ingineria si managementul sistemelor de comunicatii militare”, sub indrumarea lect.univ.dr. Alina Negoescu, au avut mai multe intalniri online, pe platforma Moodle, cu studenti de la Academia Militara din Lisabona, coordonati de prof.dr. Sofia Menezes.

Acest proiect a oferit studentilor posibilitatea de a initia contacte internationale si de a cunoaste realitatea dintr-o alta academie militara. S-a urmarit intelegerea diferitelor obiceiuri culturale si utilizarea limbii engleze ca instrument principal pentru comunicarea in timp real, aplicand cunostintele dobandite in clasa.

Intalnirea finala a constat intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri formulate de cadetii din cele doua academii, fiind prezentate rezultatele colaborarii si lectiile invatate in timpul procesului.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.