Cea de-a 50-a Intalnire a Grupului de Implementare din cadrul Initiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiteri


Reprezentanti ai Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu au participat in perioada 22.06 – 25.06.2021 la cea de-a 50-a Intalnire a Grupului de Implementare din cadrul Initiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiteri. Evenimentul a fost gazduit de Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov si s-a bucurat de prezenta a 58 de participanti din 14 state europene.

In cadrul evenimentului, comandantul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a fost desemnat Membru de Onoare al Grupului de Implementare, pentru sprijinul neconditionat privind internationalizarea si devotamentul aratat de-a lungul anilor in ceea ce priveste indeplinirea obiectivelor Initiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiteri.

Si la aceasta intalnire s-a reiterat importanta cooperarii intre institutiile militare de invatamant superior din Uniunea Europeana, prin organizarea de semestre internationale, module de pregatire sau alte tipuri de activitati cu participare internationala, prin intermediul carora, studentii militari vor dobandi competente si aptitudini necesare carierei de ofiteri europeni.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.