Startul proiectului NATO „ Investments in a Safer Future”, la Academia Fortelor Terestre


Proiectul NATO „Investments in a Safer Future”, in cadrul caruia Academia Fortelor Terestre este implicata alaturi de New Strategic Center si Universitatea de Vest din Timisoara, a debutat astazi cu prezentarea obiectivelor, a cerintelor si a strategiei de abordare a workshop-ului care va avea loc la Timisoara, in data de 11 decembrie, eveniment in care studentii militari vor deveni vectori de informare pentru colegii lor din mediul civil. La deschidere a participat seful Statului Major al Fortelor Terestre, gl.mr. Iulian Berdila.

Cu acest prilej, studentilor AFT le-a fost prezentata importanta si necesitatea practicarii unei informari corecte a tinerei generatii despre actiunile statelor membre NATO. De asemenea, au fost aduse in discutie subiecte legate de dezinformarea realizata prin intermediul stirilor false si de consecintele grave pe care acestea le pot avea asupra democratiei, pacii mondiale, increderii in NATO si bunei functionari a acestei organizatii.

Desfasurarea evenimentului a fost adaptata actualului context pandemic, fiind luate masurile de protectie sanitara si distantare fizica.


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.