Un ultim omagiu adus col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu


Cu profund regret in suflet, comunitatea academica militara sibiana face cunoscuta inrolarea in Armata Cerurilor a col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu, ofiter de exceptie, profesor plin de har, excelent colaborator si comandant cu o mare forta morala.

Principial si tenace, a fost un lider care a respectat cu sfintenie regulile si principiile sistemului militar, reusind sa fie un exemplu demn de urmat pentru subordonatii sai prin ceea ce a oferit: corectitudine, disciplina, minutiozitate, angajament, staruinta si rabdare.

Col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu a absolvit Scoala militara de ofiteri activi "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in anul 1977, iar pe parcursul evolutiei in cariera si-a intersectat destinul cu cel al institutiei noastre de doua ori. Prima data, incepand cu anul 1979, timp de cinci ani, in calitate de comandant de pluton si de companie elevi, iar cea de-a doua oara, incepand cu anul 2008, cand, pentru un an de zile a condus destinele academiei, in calitate de comandant. Dupa trecerea in rezerva, in perioada 2009-2019, a continuat sa ne fie alaturi in calitate de profesor universitar, indeplinind, pentru o perioada, si functia de prorector si loctiitor al comandantului pentru probleme de invatamant.

Adresam sincere condoleante familiei greu incercate!

DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE, DOMNULE COLONEL!

DRUM LIN SPRE CER!


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.