AFT la Concursul de Drept Umanitar si Dreptul Refugiatilor "Nicolae Titulescu"


O echipa a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu " din Sibiu, formata din sd.cap. Gabriela Tiron (specializarea Administratie publica), sd.cap. Anamaria Ivan (specializarea Managementul organizatiei), sd.cap. Ana-Maria Ionescu (specializarea Management economico-financiar) si coordonata de lect.univ.dr. Sabin Gutan, a participat, in perioada 8-10 decembrie, la Concursul de Drept Umanitar si Dreptul Refugiatilor "Nicolae Titulescu".

Dupa derularea celor trei probe ale concursului (una teoretica si doua practice, care au vizat cunostintele de drept umanitar si dreptul refugiatilor), echipa AFT s-a calificat in finala alaturi de echipa Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

Finala a pus in valoare, pe langa cunostintele de drept international umanitar si dreptul refugiatilor, cultura juridica a participantilor in domeniul dreptului international public, dreptului international penal si drepturilor omului.

In urma deliberarii juriului, echipa AFT a obtinut premiul II in finala si premiul pentru cea mai buna echipa in dreptul refugiatilor. Studentii nostri au fost remarcati pentru inaltul nivel de pregatire si pentru modul in care au reusit sa solutioneze problemele puse in discutie.


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.