Bucuria de a darui


In pragul sarbatorilor, studenti ai Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu le-au facut o bucurie copiilor din cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Sibiu. Membrii comunitatii academice militare sibiene le-au fost alaturi, i-au colindat, le-au oferit cadouri si o zi mai frumoasa.

«Dornici sa ne cunoasca si sa vada ce a adus "Mosul din AFT", relationarea dintre noi si ei a fost peste asteptarile tuturor, voia buna, colindele si jocurile fiind de nelipsit. Au demonstrat rand pe rand cat de puternici pot fi, iar noi am invatat ca este important sa fim mereu pozitivi. A fost o onoare si o placere aceasta activitate, am reusit sa aducem caldura nu doar in sufletele lor, ci si in ale noastre», ne-a marturisit sd.sg.maj. Cristina Corbeanu.

Sd.sg.maj. Alisa Vornicu, unul din ajutoarele din AFT ale lui Mos Craciun: "Ne-am organizat si implicat, atat fizic, cat si emotional, pentru a imparti zambete, jucarii, dulciuri si putin din timpul nostru acestor copii care ne-au primit cu o bucurie imensa. Dupa primele momente petrecute impreuna, am ramas profund impresionati cata fericire putem aduce acestor copii, prin gesturi marunte”.

Foto: sd.sg. Radu Marius

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.